Monday, January 29, 2007

Ειδικοί χαρακτήρες.

Με αφορμή το σχόλιο του Siro στο προηγούμενο post μου με το ίδιο θέμα, λέω να ασχοληθώ ξανά και να επεκταθώ και στο σχόλιο του.

Αν θέλετε να ανοίξετε τον Πίνακα Χαρακτήρων (Character Map), μπορείτε απλά να πατήσετε διαδοχικά:
Έναρξη -> Εκτέλεση,
στο πλαίσιο να γράψετε
charmap
και να πατήσετε το OK.

Αν και πάλι αντιμετωπίζετε πρόβλημα, τότε μάλλον δεν είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας. Πάμε πάλι:
Έναρξη -> Εκτέλεση,
στο πλαίσιο να γράψετε
control
και να πατήσετε το OK.

Τώρα έχετε μπροστά σας τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel). Επόμενη ενέργεια είναι να κάνουμε διπλό κλικ στο εικονίδιο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων".
Το παράθυρο που θα ανοίξει, θα έχει αριστερά μια στήλη, η οποία έχει 4 εικονίδια. Ένα εξ αυτών είναι το "Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows". Το πατάμε λοιπόν.. Ελπίζω να με παρακολουθείτε ακόμα..

Τώρα βγήκε ένα ακόμα παράθυρο (τσάμπα είναι).. Αυτό το παράθυρο έχει μία λίστα, και κάπου στην αρχή της λίστας πρέπει να είναι το "Βοηθήματα (και κάτι ακόμα μάλλον)" (Accessories and Utilities). Δεν νομίζω να το χάσετε.. Κάντε διπλό κλικ λοιπόν..

Στο επόμενο παράθυρο, όπου πάλι υπάρχει μία λίστα (μικρότερη ευτυχώς), ξανακάνουμε διπλό κλίκ στο Βοηθήματα (Accessories).

Κάπου εδώ πρέπει να βγει ένα ακόμα παράθυρο (είπαμε τσάμπα είναι), το οποίο έχει μια λίστα(πρωτότυπο;;), κάπου στην οποία βρίσκεται ο Πίνακας Χαρακτήρων.. Λογικά το κουτάκι δίπλα από τον Πίνακα Χαρακτήρων δεν είναι επιλεγμένο. Επιλέξτε το λοιπόν (checkαρετε το :D), και πατήστε "Συμφωνώ", "Ναι", "ΟΚ", "Προχώρα", "Μαζί σου" και ότι άλλο παρόμοιο σας βγάλει :)

Αν δεν βοήθησα καθόλου και θεωρείτε ότι δεν γράφω καλά εγχειρίδια και ότι είναι δύσκολο να με παρακολουθήσετε και ότι δεν τα ξέρω πολύ καλά για να σας τα μεταφέρω κτλ κτλ, υπάρχει και η λύση της Microsoft (στα ελληνικά :))..

No comments: