Friday, February 15, 2008

n00b.gr

Με πληροφόρησαν ότι το παρόν blog έχει σοβαρό ανταγωνισμό, υπάρχει το n00b.gr, που προσπαθεί να συλλέξει tutorials και οδηγίες, αλλά με πιο οργανωμένο τρόπο και χωρίς ίχνος χιούμορ. Ππφφ, ερασιτέχνες...

8 comments:

Anonymous said...

Από το λίγο που το είδα, είναι εξαιρετικό site και αρκετή οργάνωση. Βέβαια, δεν έχουν χιούμορ, οπότε τι να το κανεις... Πάντως αν ψάχνεις πως να κάνεις τι, είναι αρκετά καλο.

Anonymous said...

Ο ανταγωνισμός μόνο θετικά αποτελέσματα έχει. Ευχαριστώ για τη γεμάτη χιούμορ αναφορά σου στο noob.

Unknown said...

Wow! ταχύτατη απάντηση! θα σας δω στο 5ο OpenCoffee Θεσσαλονίκης, υποθέτω...

Anonymous said...

είναι εξαιρετικό το noob!!

Anonymous said...

@Zaf: Θα τα πούμε εκεί τη μεθεπόμενη βδομάδα!

Anonymous said...

θα ηθελα να κανω μια προταση σε εσας φιλοι ηθηκολογοι nurds....(σας παρομοιαζω με χαρακτηρες απο το video clip των Datarock-Computer Camp Love)

Αφου λοιπον σας ευχαριστισω για την καλη δουλεια και την πραγματικα καλη ενημερωση (ας πουμε για τα torrent τα οποια ομολογω παντα με μπερδευαν). Να προτεινο το εξης: ολοι εμεις οι απλοι χρηστες θελουμε ενα μηχανημα που να μην κρεμαει να πηγαινει γρηγορα και προγραμματα οπως real player one σιγουρα καταναλονουν περισσοτερη ενεργεια απο οτι θα θελαμε(το εχω αντικαταστησει με real alternative και βρηκα την υγιεα μου). Επισης ποια πακετα για windows εινε πραγματικα χρησιμα και ποια απλα κουραζουν τον οχι και τοσο καινουργιο υπολογιστη μου. Ποιο με λιγα λογια θα ηταν το σωστο, ελαφρυ, πρακτικο, αποδοτικο configuration οσον αναφορα firewalls, antivirus, players(my self using VLC), αλλα ακομη και προγραμματα οπως MSoffice, adobe κλπ κλπ. Νομιζω πως εινε ιδανικο και βασικο θεμα και ταιριαζει με την προσπαθεια σας. Γνωριζω οτι αυτη η γνωση υπαρχει σκορπια εδω και εκει, αλλα μηπως ηρθε η ωρα καποιος να την βαλει σε ταξη ?
Ευχαριστω
Φωτης Γ.

Unknown said...

πωπω, αυτή πρέπει να είναι από τις χειρότερες ορθογραφίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια... δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα σου, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...

Anonymous said...

ευχαριστω, εινε και η πρωτη φορα που γραφω ελληνικα σε υπολογιστη......πρωφανος δεν καιγομαι και πολυ για την ορθογραφια μου. Επισης θα μπορουσατε να κανετε και ενα κουτι προτασεων...!
Φοτισ Γαμα
ta leme